Un produs
original 2017
Eficiența
dovedită
Folosit de
pescarii
sportivi

Dynamite
Nu veți gândi cum să prindeți pește,
veți gândi cum s-ăl cărați acasă!

  • îl puteți folosi la pescuit
    de vară și de iarnă, este eficace la fel în lac și în râu
  • include albumină și feromoni concentrați
  • atrage peștele chiar din îndepăratare și
    garantează tragere la undiță chiar dacă peștele nu este flămînd
-50% -50%

PÂNĂ LA SFÂRȘITUL REDUCERII RĂMÂNE:

08 08 11
990
2070р

Comandați momeala
acum!

Datele voastre sunt protejate

De ce Dynamite

Dynamite se folosește pentru atragerea peștelui pașnic
ca crap, caras, babușcă, lin. Și răpitorul răspunde perfect-
somn, șalău, știucă, biban, ghiborț, mihalț, clean
un produs
universal
îl puteți folosi
la pescuit
de vară și de iarnă, este eficace la fel
când prindeți în
lac sau în râu
COMPONENTELE
UNICE
include
feromoni
concentrați: peștele
nu are șanse
să ocolească prinderea la
cârlig
mărește
cantitatea peștelui prins
Ve-ți prinde
mult pește, chiar dacă
v-ați dus «la pescuit,
fără pasiune»
Atrage
din îndepărtare
atrage peștele din
îndepăratare și
garantează tragerea la undiță chiar dacă
peștele nu este flămînd

Peștele nu are șanse
să ocolească prinderea la cârlig

Se spune din popor «un creier de pește» – deoarece peștele nu e prea cuminte, dar are instincte de protecție bine dezvoltate. Dynamite acționează la pește ca o cârpă roșie la un taur – nu poate ignora momeala.

Peștele este flămînd permanent – este un instinct de bază. Activatorul de momeală are un efect asupra reflexului olfactiv al peștilor. Substanțele mirositoare se găsesc pe mucus, penetrează în țesuturi si terminațiile nervoase iritante. Apoi, semnalul este transmis la creier, astfel toate procesele din corpul peștilor sunt activate. Acționează similar ca și in cazul hipnozei. Dynamite conține feromoni speciali , care fac momeala extrem de efectivă.

Cum acționează momeala?

Rechinii pot simți o picătură de sânge la îndepărtare de câțiva kilometri. Tocmai această posibilitate pe care o au toți peștii deși nu atât de bine dezvoltată, a fost folosită în creare de Dynamite. .

Feromonii sunt părți eficace ale momelii, deosebirea ei principală de multe analogii diferite este că «mirosul» ei se răspândește foarte rapid pe un teritoriu într-adevăr vast și peștele nu poate ignora semnalul «poftă bună».

Scufundându-se în apă fiecare picătură de Dynamite eliberează feromonii sintezați producând visul fiecărui pește să mănânce mult chiar dacă a mâncat deja.

Proudsul a fost creat
în participare cu savanții ihtiologi care au dat multe
recomandații precioase despre instincte
și specialități de diferite specii ale peștelui.

Dynamite conține o formula unică care acționează la 98% de pește
răpitor. Mulți pescari deja au apreciat momeala care nu are concurență pe piața!

Cum aplicați Dynamite

Folosirea de Dynamite nu cere nici o calitate specială. Momeală este foarte ușor de folosit. Dynamite se adaugă în nadă. O puteți face voi înșuți sau o puteți cumpăra într-un magazin pescăresc. Principala deosebire va fi tocmai Dynamite.

Activatorul nostru se vinde în flacon care este destul de ușor de adăugat în nadă și să amestecați pentru a unge alte componente de nadă. Sunt ușor de trecut o distanță semnificativă, stimulând pofta tare a peștelui și făcând-o să înoate spre pescar. În timp rece puteți pune Dynamite chiar pe nada voastră ca să apară o pată de gust după aruncarea în apă.

Care este secretul de Dynamite?

1
Principiul de Dynamite este crearea de câteva efecte necesare pentru tragerea cu succes în același moment: provoacă o foamete tare de pește, îl atrage în punct concret de pescuit, face orice nadă cea mai gustoasă și dorită.
2
Dynamite acționează direct la instinctele peștelui la nivel fiziologic, peștele potențial nu poate lupta cu instincte și înoată spre locul pescuitului chiar de îndepărtare. Iar apoi este treaba tehnicii – numai reușiți să puneți momeala pe cârlig.

De ce Dynamite – este îmbunătățitorul pescuitului №1?

Aproape fiecare pescuitor are rețeta sa de nadă și des îl ascunde. Cercetările savante se referă nu numai la calculatori ci și la accesori de pescuit. Dynamite este rezultatul cercetărilor lungi privind comportamentul speciilor diferite de pește care ne a permis să aleagă o metodă optimală de atragerea lor. Peștele ca orice animal este supus instinctelor și producătorii de Dynamite au reușit s-o folosească în interesele pescarilor.

Alegerea locului bun și a timpului de pescuit, momeala bunicului, cea mai bună nadă – totul se duce pe al doilea plan când intră știința și instinctele peștelui. Dynamite este o momeală bună care vă va da peștele în orice condiții în orice bazin.

Referințele celor, Care deja au încercat momeala

Ștefan
Mă interesez de pesuit mai mult decât 10 ani și mai întâi am gândit că nu-mi trebuie Dynamite, pentru că totdeauna aduc acasă mult pește, dar m-am dus la pescuit cu prietenii mei care au folosit Dynamite dar eu nu, și au prins peștele de o sută de metri de locul meu, unde am stat tragerea a fost mai bună, dar totul peștele a plecat la ei. Este progres, ce să mai spun, acum și eu folosesc.
Marina
Soțul meu de obicei a sosit de la pescuit fără pește, și după starea lui a fost de înțeles ce a făcut acolo. Soțul prietenei mele cu care a mers totdeauna acolo, întotdeauna a spus– «păi nu trage, aș prinde peștele, dar nu e tragere, am băut de plictiseală». Am citit pe Internet despre Dynamite și l-am dăruit soțului. Acum de la pescuit vine cu pește, mai bine să-l aducă mai puțin, căci să-l curețe și să gătească el nu vrea.
Nicolae
Sunt un pescar cu experiență, și mai întâi am gândit că Dynamite este un «doping» special, dar când l-am încercat în treabă am decis că-l voi folosi mai departe. Ce să spun despre folosirea de Dynamite: peștele vine la nadă mai repede, este mai mult, și trage mai activ, mult timp nu pleacă de nadă.

Comandați Dynamite
în trei pași simpli!

Completați formularul
de comandă
Așteptați
apelul de la operator
Plătiți marfa
la primire
Livrarea timp de 4-7 zile
CU RAMBURS
Plătiți marfa
numai la faptul
primirii

la poștă
Păstrați posibilitatea
de a refuza la
cumpărătură

în timp de
14 zile

Dynamite
- produs inovativ pentru prinderea peștelui,
care oferă un pescuit uimitor indeferent de sezon
și loc

  • Cu Dynamite veți prinde mult pește,
    chiar și în cele mai sărace ape!
-50% -50%

PÂNĂ LA SFÂRȘITUL REDUCERII RĂMÂNE:

08 08 11
990
2070р

Grăbiți-vă să comandați!

Au rămas la ofertă : 17 bucăți

Datele voastre sunt protejate